LİV HOSPİTAL MAYIS AYI İÇİNDE BAŞKENT ANKARA'DA....

Uluslararası arenada sağlıkta üstün hizmeti hedefleyerek yola çıkan Liv Hospital birinci yılını doldurdu. Seçkin hekim kadrosu, hasta odaklı hizmet anlayışı ve ileri teknoloji altyapısıyla dünya standartlarında tanı, tedavi olanakları sunan ve Türkiye'yi

Mardin 27.01.2014 21:21:00 0
LİV HOSPİTAL  MAYIS AYI İÇİNDE BAŞKENT ANKARA

Uluslararası arenada sağlıkta üstün hizmeti hedefleyerek yola çıkan Liv Hospital birinci yılını doldurdu. Seçkin hekim kadrosu, hasta odaklı hizmet anlayışı ve ileri teknoloji altyapısıyla dünya standartlarında tanı, tedavi olanakları sunan ve Türkiye’yi yepyeni bir sağlık hizmeti anlayışıyla tanıştıran Liv HOSPITAL en kısa sürede ve hatasız bir şekilde, sağlıkta en önemli uluslararası kalite akreditasyon belgesi olan JCI’ı da (Joint Commission International) alarak bir rekora imza attı.

 

Liv Hospital, sağlıkta yüksek kalite, multidisipliner yaklaşım, üstün teknoloji ve kişiye özel misafir hizmetleriyle hedeflerini yüksek tutarak, uluslararası kalite akreditasyon belgesi JCI’ı en kısa sürede alma başarısını kanıtladı. Ulus’ta 120 milyon dolarlık yatırımla kurulan ve 30 bin metrekare kapalı alanda hizmet veren Liv Hospital 154 yatak, 8 ameliyathane, 48 klinik bulunuyor. Alanında uzman ve akademik çalışmalar yapmış olan birçok hekimi bir araya getiren ve son teknolojiyle donatılmış tıbbi alt yapısı ile öne çıkan Liv Hospital kanser merkezi, kadın, erkek ve çocuk sağlığı başta olmak üzere tüm tanı ve tedavi klinik/merkezleriyle insanların daha kaliteli, sağlıklı yaşamasını hedefliyor.

                                                    “Amacımız; sağlığınız”

Kurulduğu günden bu yana geçen 1 yıl içinde pek çok başarıya ve sosyal sorumluluk projesine imza atan Liv Hospital, 4 bin kişiye yönelik, sosyal sorumluluk projesi ‘BİLİYORUM!’ kapsamında geniş çaplı kanser taraması yaparak Türkiye’de bir ilke imza attı. 4 ay süren projede 40-65 yaş arasındakilere meme, akciğer, kolon, rahim ağzı ve prostat kanseri taramasının yapıldı ve çarpıcı veriler elde edildi.  Burada amaç insanların erken tanı için kendileri ve sevdikler için bir adım atmalarını sağlamaktı. Ardından yılsonuna kadar ücretsiz kalp taraması yapılan “Kalpten Kalbe” sosyal sorumluluk projesi başladı. Proje kapsamında muayene ve rutin kontrol yöntemlerine ek olarak Türkiye’de ilk kez gelecekteki kalp damar hastalığı riskini belirleyen kalsiyum skorlama testi, tarama kapsamında yapıldı. Ayrıca, rutin muayene, kan tahlili, EKG gibi tetkiklerin yapıldığı “Kalpten Kalbe”de 40 yaş üstü 1500 kişiye taramadan geçti. “Biliyorum” ve “Kalpten Kalbe” sosyal sorumluluk projelerinde sağlanılan faydadan yola çıkarak bu tip taramaların devam edeceğini belirten Meri İstiroti “Birçok bireyin farkındalığını arttırarak, hayat kalitesini yüksek tutabilmeyi hedefliyoruz. Çok yakında anne-çocuk sağlığı üzerine bir projeyi hayata geçireceğiz” dedi.

                                               Meri İstiroti: “İlkleri gerçekleştirdik”

Liv Hospital olarak uluslararası düzeyde bir referans merkezi olma hedefiyle yola çıktıklarını belirten Meri İstiroti sözlerine şöyle devam etti: “2013 yılı içinde, Türkiye’nin ilk robotik diz protezi cerrahisi ameliyatını gerçekleştirdik, inatçı hipertansiyon için yeni bir seçenek olan renal denervasyon uygulaması, yeni Türkiye’de bir ilk olan migren pili gibi uygulamasına imza attık. Özellikle cerrahinin neredeyse tüm dallarında hasta konforunu üst düzeyde tutan robotik cerrahi de hem uzmanlarımız hem de doktorlarımız açısından son derece iddialıyız. Mayıs ayında açılması planlanan Ankara’nın ardından hizmet anlayışımızı 2014 yılı sonuna kadar Bahçeşehir, Çamlıca’ya da taşımayı amaçlıyoruz.”

                                                   Prof. Dr. Oktar Asoğlu: “Hastalığa özel tedavi yapılıyor”

Liv Hospital’daki tüm branşlardaki hekimlerin üst ihtisaslarına göre hizmet sunduklarını belirten Liv Hospital Tıbbi Direktörü Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Oktar Asoğlu “Bu da daha özellikli bir tedavi yaklaşımını ve de klinikler içinde özel birimler kurmayı gerektirdi. Örneğin ortopedide diz cerrahi, ayak, ayak bileği cerrahisi, omurga cerrahi, omuz cerrahisi, el ve dirsek cerrahisi ayrı ayrı planlandı. Ya da genel cerrahide kolon rektal kanserleri ve sindirim sistemi hastalıkları, tiroid, meme, obezite, damar cerrahisi, karaciğer ve pankreas cerrahisi ayrı hocalar tarafından tedavi ediliyor. Bütün hocalarımız çok değerli ve hepsi konusunda uzman isimler. Hocalarımızın deneyimi ile Liv Hospital’ın teknolojik alt yapısı ile bir araya geldiğinde hastalarımıza daha gelişmiş bir hizmet sunuyoruz” dedi.

e.mail: necdetes@mynet.com

 

artuklu haber ajansı-ankara


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10623,91%2,95
  • DOLAR

    32,24% -0,09
  • EURO

    35,03% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2489,37% 0,95
  • Ç. ALTIN

    3984,51% 0,90